extreme juoksutapahtuma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

10+

Haastavaa rastia ympäri Oulua

2 eri sarjaa

Kilpasarja ja fiilissarja

Vielä yks juttu

Tämän jutun vuoksi kannattaa osallistua!

PErustiedot

Tapahtuman tarkoituksena on liikuttaa ihmisiä hyvässä ryhmä hengessä ja kilpailuhenkisille osallistujille on tarjolla myös yksilökilpailu. Reitin suunniteltu lähtö on Raatista, josta se kiertää eri kaupungin osien kautta takaisin lähtöpisteeseen, missä maali sijaitsee. Reitti on kuvattu tarkemmin liitteenä olevassa kuvassa. Reitin varrella sijaitsee noin 10–15 liikunnallista rastia.

Joukkueille ja yksilöille annetaan ennakkoon lähtöpisteessä kartta, johon on merkitty rastipisteet. Rastipisteillä olevat liikuntatehtävät tulee suorittaa numerojärjestyksessä, mutta reitin suunnittelu jää joukkueen / yksilön tehtäväksi. Reitti kuljetaan pääsääntöisesti omilla polkupyörillä, jokainen osallistujat vastaa oman polkupyöränsä tieliikennelain mukaisesta kunnosta ja varustuksesta. Reitille voidaan suunnitella myös lyhyitä etappeja, joissa joukkueet joutuvat kantamaan tai taluttamaan pyörät. Liikuntatehtävät vaativat lähtökohtaisesti fyysistä suorituskykyä, mutta ne voidaan skaalata henkilön suorituskyvyn mukaan.