Kausikorttilaisten edut

Moikka kausikorttilainen!

Mahtavaa, että olet ostanut ostanut kausikortin kaudelle 2020 – 2021. Kausikortilla lasket Ruskotunturin rinteillä, lastenmaassa ja snowparkeissa rajattomasti koko kauden ajan, saat samassa yhteydessä rahanarvoisia etuja, jotka voit lunastaa kausikorttia näyttämällä.

Kausikorttilaisten edut ovat henkilökohtaisia ja voimassa laskettelukauden keston ajan ellei toisin mainita. Edut ovat voimassa normaalihinnoista ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etuja lunastettaessa on esitettävä voimassa oleva Ruskotunturin kausikortti, mistä löytyy omistajan kuva, nimi ja kausikorttitiedot. Mikäli kyseiset tiedot ovat kortista hävinneet, tule näyttämään korttia lipunmyynnissä.

Kausikorttilaisen edut:

Hiihtokoulu -15%

Välinevuokraus -15%

Kausikortin lunastamien

Verkkokaupasta ostetut kausikortit tulee lunastaa Ruskotunturin vuokraamosta. Kortteja voi lunastaa koko kauden ajan aukioloaikoijen puitteissa. Lisäksi pidämme ennakkopäivinä ennen kauden alkua, jolloin kausikortit voi hakea. Ennakkopäivistä ilmoitamme nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Liikuntaedulla varatut kausikortit tulee maksaa ja lunastaa paikan päällä.

Kausikorttitakuu!

Mikäli kausi keskeytyy Ski Oulu Oy:n toimesta ja kausi jää alle 30 päivään kauden 2020 – 2021 aikana, on sinulla oikeus siirtää kausikortti kaudelle 2021 – 2022 tai saada rahojen palautus kausikortista.