Kausikorttilaisten edut

Moikka kausikorttilainen!

Mahtavaa, että olet ostanut ostanut kausikortin kaudelle 2021–2022. Kausikortilla lasket Ruskotunturin rinteillä, Lastenmaassa ja snowparkeissa rajattomasti koko kauden ajan, sekä saat samassa yhteydessä rahanarvoisia etuja, jotka voit lunastaa kausikorttia näyttämällä.

Kausikorttilaisten edut ovat henkilökohtaisia ja voimassa laskettelukauden keston ajan ellei toisin mainita. Edut ovat voimassa normaalihinnoista ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etuja lunastettaessa on esitettävä voimassa oleva Ruskotunturin kausikortti, mistä löytyy omistajan kuva, nimi ja kausikorttitiedot. Mikäli kyseiset tiedot ovat kortista hävinneet, tule näyttämään korttia lipunmyynnissä.

Kausikorttilaisten edut:

Kausikortin lunastaminen

Verkkokaupasta ostetut kausikortit tulee lunastaa Ruskotunturin vuokraamosta. Kortteja voi lunastaa koko kauden ajan aukioloaikoijen puitteissa. Lisäksi pidämme ennakkopäivinä ennen kauden alkua, jolloin kausikortit voi hakea. Ennakkopäivistä ilmoitamme nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Liikuntaedulla varatut kausikortit tulee maksaa ja lunastaa paikan päällä.

Kausikorttitakuu!

Mikäli kausi keskeytyy Ski Oulu Oy:n toimesta ja kausi jää alle 30 päivään kauden 2021–2022 aikana, on sinulla oikeus siirtää kausikortti kaudelle 2022–2023 tai saada rahojen palautus kausikortista.

Haluaisitko pysyä kuulolla?

Tilaamalla Ruskotunturin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon tarjouksista, tapahtumista ja uutisista. Osa kampanjoistamme on tarkoitettu pelkästään tilaajille. Säännöllisin väliajoin arvomme uutiskirjetilaajiemme kesken alamäkikansalle sopivia palkintoja.

Lupaamme, ettemme lähetä turhaa roskapostia ja voit aina lopettaa tilauksesi, jos siltä tuntuu.