Kaikki oulun kaupungin 1. luokkalaiset

Ovat oikeutettuja maksuttomaan kausikorttiin kaudelle 2023-2024

Kaikki kaupungin ekaluokkalaiset ovat oikeutettuja koko kauden hissinousuihin täysin ilmaiseksi.

Miten varaan ekaluokkalaiselleni maksuttoman kausikortin?

Kausikorttia haetaan kaikille ekaluokkalaisten vanhemmille tulleen Wilma viestissä olevan linkin kautta 6.11-6.12 välisenä aikana. Tämän jälkeen kausikortti on mahdollista noutaa Ruskotunturin lipunmyynnistä 6.12 – 23.12 välisenä aikana.

Kausikorttia voi hakea AINOASTAAN Wilmaan tulleen linkin kautta. Myöhässä (6.12 jälkeen tulleita) tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Mitä tarvitsen kausikortin lisäksi?

Kausikortti ladataan Keycardille. Jos hakijalla ei ole Keycardia, voi sen lunastaa Ruskotunturin lipunmyynnistä 7€ hintaan. 

Kausikortti EI sisällä välinevuokria. Mutta kausikortin haltijat saavat välinevuokrista 10% alennuksen. 

Kausikorttia noudettaeesa mukana tulee olla lapsi jolle kortti kirjoitetaan (valokuvaa varten) ja lapsen kelakortti.

Mitä tehdä jos minulla on jo kausikortti?

Jos olet ostanut kausikortin kauden 23-24 ennakkomyynnistä, siirtyy kausikortti vuodella eteenpäin ja saat ilmaisen kortin kaudelle 24-25.

Miten kausikortti noudetaan?

Kortin voi noutaa Ruskotunturin lipunmyynnistä ilmoittautumista/vahvistusviestiä vastaan 6.12 – 23.12 Ruskotunturin aukioloaikoina.

Kaikkien linkin kautta ilmoittautuneiden tiedot löytyvät Ruskotunturin lipunmyynnistä, mutta vahvistusviesti nopeuttaa asioimista.

Kausikorttia noudettaessa mukana tulee olla lapsi jolle kortti kirjoitetaan (valokuvaa varten) ja lapsen kelakortti henkilöllisyyden tarkastusta varten.

Yhteistyössä: