Parkit

Parkkeja Ruskotunturilla on kaksi, Ruskopark ja Junnupark. Parkit koostuvat erilaisista suorituspaikoista, kuten reileistä ja hyppyreistä. Laskulinjoja molemmissa parkeissa on useita ja laskijat voivat valita niistä mieleisensä taitotasonsa ja sääolosuhteiden mukaan.

Junnupark

Junnuparkissa otetaan huomioon parkkilaskemisesta ja temppuilusta kiinnostuneet uudet ja hieman pidemmälle ehtineet harrastajat. Hyppyrit ovat pieniä tai keskikokoisia. Kaikkiin Junnuparkin hyppyreihin on rakennettu pitkät ja turvalliset alastulorinteet ja hyppyrin nokka ei nouse korkealle. Tämä mahdollistaa hyppimisen aloittamisen pienillä vauhdeilla ja taitojen kasvaessa pitkä alastulo mahdollistaa hieman suuremmatkin hypyt turvallisesti.

Reilit ja pressit Junnuparkissa ovat helppoja sekä keskivaikeita. Rakentamisessa otetaan huomioon kaikentasoiset laskijat siten, että taitojen karttuessa voi temppuilua jatkaa haastavammassa Ruskoparkissa.

Ruskopark

Ruskopark tarjoaa isommat ilmat ja haastavammat reilit harrastuksessaan pidemmälle ehtineille laskijoille. Hyppyrit muokataan samanmuotoisiksi kuin Junnuparkissa, joten parkin vaihto isompaan on helppoa ja turvallista. Rinteeseen tulevat reilit ja pressit ovat joko keskivaikeita tai vaikeita. Molemmissa parkeissa pyritään ottamaan huomioon niin suksilaskijat kuin lumilautailijat.

Kaikkia rinteitä huolletaan jatkuvasti ja lisäksi Ruskotunturin Parkkitiimi huoltaa suorituspaikkoja säännöllisesti myös kesken laskupäivän. Parkin muodot ja reilien paikat vaihtelevat kauden mittaan ja laskijoiden toiveita pyritään ottamaan huomioon kehitystyössä.

Haluaisitko pysyä kuulolla?

Tilaamalla Ruskotunturin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon tarjouksista, tapahtumista ja uutisista. Osa kampanjoistamme on tarkoitettu pelkästään tilaajille. Säännöllisin väliajoin arvomme uutiskirjetilaajiemme kesken alamäkikansalle sopivia palkintoja.

Lupaamme, ettemme lähetä turhaa roskapostia ja voit aina lopettaa tilauksesi, jos siltä tuntuu.