Parkit

Parkkeja Ruskotunturilla on kaksi, Ruskopark ja Lastenmaan minipark. Parkit koostuvat erilaisista suorituspaikoista, kuten reileistä ja hyppyreistä. Laskulinjoja Ruskoparkissa on useita ja laskijat voivat valita niistä mieleisensä taitotasonsa ja sääolosuhteiden mukaan. Minipark tarjoaa aloittelijoille sopivia reilejä sekä kumpuja.

RUSKOPARK

Ruskopark tarjoaa helpot, keskivaikeat ja haastavat ilmat ja reilit harrastuksessaan pidemmälle ehtineille laskijoille. Hyppyrit muokataan mahdollisimman hyvin palvelemaan kaiken tasoisia laskijoita. Parkit rakennetaan sopimaan kaikille ja haastamaan tarpeen mukaan. Rinteeseen tulevat reilit ja pressit ovat joko helppoja, keskivaikeita tai vaikeita. Parkeissa pyritään ottamaan huomioon niin suksilaskijat kuin lumilautailijat. Kaikkia rinteitä huolletaan jatkuvasti ja lisäksi Ruskotunturin Parkkitiimi huoltaa suorituspaikkoja säännöllisesti. Parkin muodot ja reilien paikat vaihtelevat kauden mittaan ja laskijoiden toiveita pyritään ottamaan huomioon kehitystyössä.

Haluaisitko pysyä kuulolla?

Tilaamalla Ruskotunturin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon tarjouksista, tapahtumista ja uutisista. Osa kampanjoistamme on tarkoitettu pelkästään tilaajille. Säännöllisin väliajoin arvomme uutiskirjetilaajiemme kesken alamäkikansalle sopivia palkintoja.

Lupaamme, ettemme lähetä turhaa roskapostia ja voit aina lopettaa tilauksesi, jos siltä tuntuu.