Rinnekartta

  1. Lastenmaa ja Narupark (auki) sopivat nimestään huolimatta myös alamäkitouhuja aloitteleville aikuisille. 
  2. Rail slopesta löytyy Ruskon reililinja. Reililinja muuttuu talven aikana niin lumitilanteen kuin laskijoiden toiveiden mukaan. 
  3. Perherinne (auki) sopii jokaiselle joka haluaa hioa käännöksensä täydellisiksi tai opetella ensimmäiset käännöksensä vähän  isommassa rinteessä.
  4. RUSKOPARK
  5. Ruskorinne on Ruskotunturin toinen niinsanottu “perusrinne”. Profiili on hiukan perherinnettä jyrkempi ja siinä pääsee ottamaan jo vauhdikkaampia käännöksiä. 
  6. Pulkkamäki ja nuotiopaikka on loistava paikka tulla viettämään aikaa pienimpien kanssa. Pulkkamäessä ei ole hissejä joten myöskään ei tarvitse pelätä että perheen pienimmät jäävät laskettelijoiden jalkoihin. Pulkkamäestä löytyy putkiliukumäki.

    Klikkaamalla saat kartan suuremmaksi.

RUSKOPARK

Ruskopark tarjoaa helpot, keskivaikeat ja haastavat ilmat ja reilit harrastuksessaan pidemmälle ehtineille laskijoille. Hyppyrit muokataan mahdollisimman hyvin palvelemaan kaiken tasoisia laskijoita. Parkit rakennetaan sopimaan kaikille ja haastamaan tarpeen mukaan. Rinteeseen tulevat reilit ja pressit ovat joko helppoja, keskivaikeita tai vaikeita. Parkeissa pyritään ottamaan huomioon niin suksilaskijat kuin lumilautailijat. Kaikkia rinteitä huolletaan jatkuvasti ja lisäksi Ruskotunturin Parkkitiimi huoltaa suorituspaikkoja säännöllisesti. Parkin muodot ja reilien paikat vaihtelevat kauden mittaan ja laskijoiden toiveita pyritään ottamaan huomioon kehitystyössä.

naruPARK

Minipark/Narupark tarjoaa aloittelijoille sopivia reilejä sekä kumpuja. Minipark on suunniteltu siten, että sinne voi tulla harjoittelemaan parkkitaitoja ilman aikaisempaa kokemusta. Käännökset, vauhdin pysäyttäminen ja hissillä nouseminen on hyvä silti olla hallussa ennen kuin haetaan haastetta eri obstaakkeleista.  

Parkkilaskeminen, pienet hypyt ja pressit ovat muuten omiaan opettamaan monipuolisesti rinnetaitoja, vaikka tarkoituksenasi ei ole siirtyä tulevaisuudessa suurempiin hyppyihin 😉

perheille

Lastenmaa on perheen pienimpien ensimmäinen kosketus alamäkiurheiluun. Perheystävällinen osiomme Ruskotunturilla tarjoaa lapsille ulkoaktiviteettia talven ajalle.

Lastenmaassa on uusi naruhissi, joka sopii kooltaan kaikkein pienemmän alamäkikansan käyttöön. Lumitilanteen niin salliessa, lastenmaahan tehdään aaltolatu ja pieni pujottelurata pehmustetuilla pujottelukepeillä. Jos laskettelu on aivan uusi juttu, lapsi kannattaa ilmoittaa hiihtokoulun kurssille tai ottaa yksilöopetusta jotta uusi harrastus saa hyvän startin.

Lisäksi Ruskotunturin alueella sijaitsee pulkkamäki ja putkiliukumäki, jossa saa laskea koko perhe. Välipalan voi nautiskella nuotiopaikallamme, ja mikäli eväät unohtuvat kotiin, kahviomme tarjoilee syötävää ja juotavaa nälkäisille vierailijoillemme.

Haluaisitko pysyä kuulolla?

Tilaamalla Ruskotunturin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon tarjouksista, tapahtumista ja uutisista. Osa kampanjoistamme on tarkoitettu pelkästään tilaajille. Säännöllisin väliajoin arvomme uutiskirjetilaajiemme kesken alamäkikansalle sopivia palkintoja.

Lupaamme, ettemme lähetä turhaa roskapostia ja voit aina lopettaa tilauksesi, jos siltä tuntuu.