Rusko Bike park

Bike Parkin avaustavoite lauantaina 20.5.

Pyöräilykautemme polkaistaan käyntiin taas toukokuussa! Mikäli säät ovat kohdillaan, Bike Parkin kausi avataan lauantaina 20.5. klo 12.00

Rusko Bike Park tarjoaa oululaisille enduro-, dh- sekä maastopyöräilyharrastajille monipuoliset mahdollisuudet hissipyöräilyyn ja alamäkien hurmaan aina keväästä syksyyn.

Reittejä Ruskotunturilta löytyy yhteensä 12, joista niin vasta-alkajat kuin kokeneetkin kuskit löytävät omat haasteensa erilaisista featureista, kuten hyppyreistä, dropeista ja bermeistä. Endurotyyppiset metsäreitit mutkittelevat Ruskotunturin laitoja alas vauhdikkaasti.

Monipuoliset reitit mahdollistavat ensikosketuksen lajiin tavallisella maastopyörällä, mutta enduro- tai alamäkipyörällä reiteistä saa varmasti kaiken huvin irti! Kypärä on pakollinen varuste, muiden suojien käyttö on pyöräilijän omalla vastuulla.

Hinnasto

  • 2 tuntia 24 €
  • 3 tuntia 26 €
  • 1 päivä 30 €
  • Kausikortti 249,90 €

Tarkista kausikorttikampanjat verkkokaupasta

Bike Parkin yhteystiedot

puh: 050 321 1295
info@ruskobikepark.fi

Haluaisitko pysyä kuulolla?

Tilaamalla Ruskotunturin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon tarjouksista, tapahtumista ja uutisista. Osa kampanjoistamme on tarkoitettu pelkästään tilaajille. Säännöllisin väliajoin arvomme uutiskirjetilaajiemme kesken alamäkikansalle sopivia palkintoja.

Lupaamme, ettemme lähetä turhaa roskapostia ja voit aina lopettaa tilauksesi, jos siltä tuntuu.