Rusko Bike park

Bike Park avoinna 1.5.–16.10.2021

Pyöräilykautemme on tullut tältä vuodelta päätökseen. Suurkiitokset kaikille kävijöillemme, ja nähdään taas ensi kerralla!

Rusko Bike Park tarjoaa oululaisille enduro-, dh- sekä maastopyöräilyharrastajille monipuoliset mahdollisuudet hissipyöräilyyn ja alamäkien hurmaan aina keväästä syksyyn.

Reittejä Ruskotunturilta löytyy yhteensä 12, joista niin vasta-alkajat kuin kokeneetkin kuskit löytävät omat haasteensa erilaisista featureista, kuten hyppyreistä, dropeista ja bermeistä. Endurotyyppiset metsäreitit mutkittelevat Ruskotunturin laitoja alas vauhdikkaasti.

Monipuoliset reitit mahdollistavat ensikosketuksen lajiin tavallisella maastopyörällä, mutta enduro- tai alamäkipyörällä reiteistä saa varmasti kaiken huvin irti! Kypärä on pakollinen varuste, muiden suojien käyttö on pyöräilijän omalla vastuulla.

Hinnasto

  • 2 tuntia 20 €
  • 3 tuntia 22 €
  • 1 päivä 26 €
  • 2 päivää 45 €
  • Kausikortti 169 €

Tarkista kausikorttikampanjat verkkokaupasta

Bike Parkin yhteystiedot

Miro Haataja +358 45 783 32802
Henry Haataja +358 50 328 7456

Haluaisitko pysyä kuulolla?

Tilaamalla Ruskotunturin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon tarjouksista, tapahtumista ja uutisista. Osa kampanjoistamme on tarkoitettu pelkästään tilaajille. Säännöllisin väliajoin arvomme uutiskirjetilaajiemme kesken alamäkikansalle sopivia palkintoja.

Lupaamme, ettemme lähetä turhaa roskapostia ja voit aina lopettaa tilauksesi, jos siltä tuntuu.